Ro, overskud og velvære.

Et forløb på fire gange i maj måned, hvor du hver gang møder Hatha Yoga, Restorativ Yoga og Klangmeditation.

Tirsdag den 7. – 14. – 21. – 28. maj kl. 18:30 – 20:30

Klassen starter med at du “lander blidt” – i rummet, på måtten og i dig selv.

Den første del vil primært have fokus på styrke i din kerne, på stående stillinger og mindre flows. Med nogle gode, dybe stræk sættes intensiteten ned og derefter bevæger vi os over i den restorative del, hvor du kommer helt i ro.

I restorativ yoga hviler du i forskellige liggende eller siddende stillinger støttet af puder, pøller tæpper mv. Du er samtidig omgivet af mørke, varme og stilhed, og alt dette tilsammen gør, at du kommer til at slappe af på en helt særlig, dyb måde og giver dit nervesystem de allerbedste betingelser for at falde til ro.

Klassen slutter med en klangmeditation, hvor du blot skal ligge og lade dig omslutte af blide, healende klange og toner fra klang- og syngeskåle samt andre lydinstrumenter.

Alt udstyr, du får brug for, findes i yogalokalet. Det kan dog være dejligt med et par lune sokker og en lun trøje til restorativ yoga og klangmeditation.

Du kan vælge at deltage alle fire gange eller tilmelde dig enkelte gange. Tilmelding på SMS til 30119636 senest dagen før inden kl. 20.

Der er plads til max 8 deltagere.

Pris : 680 kr. for alle 4 gange eller 195 kr. pr. gang

Du kan betale via MobilePay til 35929, overføre til konto: 5398 0357394 eller betale kontant.