Workshop i restorativ yoga

Giv dig selv et frikvarter.

Foregår dit liv i et lidt højere gear, end dit system egentlig kan klare? Er der flere punkter på “to-do listen” end du reelt kan nå, og står der nogensinde “tid til mig” på den liste? Eller trænger du bare til at forkæle dig selv lidt? Så giv dig selv en frikvarter, hvor du får muligheden for at koble fra og kommer helt ned i gear.

3 timer, hvor du inviteres til at lade kroppen give slip og finde ind i roen, til at komme fra hovedet og ned i kroppen for en stund og bare være helt i ro og hvile. 

En workshop starter med blid og rolig yoga, hvor du ”lander” på måtten, mærker kroppen og dit åndedræt. Derefter fortsættes over i de restorative yogastillinger, hvor din krop i hver enkelt stilling støttes af tæpper og puder, så du trygt kan tillade dig selv at give helt slip.

Så trænger du til at forkæle dig selv med en nærende og opbyggende workshop i restorativ yoga, så vil jeg glæde mig til at byde dig velkommen indenfor hos Yoga&Helse

  • Nye datoer på vej

Det kræver ingen forudgående kendskab til yoga at deltage, og alt udstyr, du får brug for, findes i yogarummet.

Det kan være dejligt med et par lune sokker og en lun trøje.

Læs mere om restorativ yoga her

Tilmelding: aase@yogaoghelse.dk Du har en plads på workshoppen, når du har modtaget en bekræftelse fra mig.

Betaling: Omkring en uge før workshoppens afholdelse sender jeg besked ud om der er tilmeldinger nok til at den gennemføres. I samme mail modtager du oplysninger vedr. betaling.

Pris: 320 kr.

Aflysningsbetingelser: Skulle det ske, at workshoppen aflyses af mig, kan du flytte din plads til en anden dato eller få din fulde betaling retur.

Din betaling refunderes ikke: Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du meget gerne give din plads videre til en anden. Hvis dette bliver aktuelt, bedes du give mig info om navn og e-mail på ny deltager.