Tilmelding og betaling

Tilmelding: 

På mail til: aase@yogaoghelse.dk eller på tlf.: 3011 9636.

Hvis du vil sikre dig en plads på et af holdene, må du tilmelde dig inden kursusstart. Der skal være min. 6 deltagere for at et hold gennemføres, og der er maks. 12 pladser på hvert hold. Efterfødselsyoga – min. 3 og maks. 5

Er du ny deltager, kan du betragte første gang som en prøvetime – og den er gratis. Hvis du vælger at fortsætte på holdet, betaler du for for de resterende antal gange i sæsonen.

VIGTIG INFO:  Du bliver skrevet på det ønskede hold ved tilmelding efter “først-til-mølle” princippet! Og det handler ikke om betaling – det må du meget gerne vente med til holdstart!

FLEX / BYT: På faste ugentlige hold har du mulighed for at flexe. Så hvis du er forhindret i at deltage på dét hold hvor du er tilmeldt, kan du komme på ét af de andre hold i samme uge eller evt. komme 2 gange på én uge. Send mig en SMS hvis du hvis du gerne vil bytte rundt.

Pris og betaling:

YOGA I MAJ

  • Ro, overskud og velvære: 4 tirsdage i maj måned: 680 kr. for alle 4 gange eller 195 kr. pr. gang

  • Efterfødselsyoga: 65 kr. pr. gang.

Du kan betale via MobilePay til 35929, overføre til konto: 5398 0357394 eller betale kontant.

YOGA 2 GANGE OM UGEN: Hvis du ønsker at deltage på 2 faste ugentlige hold, betales halv pris for hold 2.

“DET MED SMÅT”: Hvis jeg må aflyse en klasse, vil jeg så vidt muligt tilbyde en alternativ dato inden for eller i forlængelse af den igangværende sæson. Hvis dette ikke er muligt, forbeholder jeg mig retten til én aflysning pr. sæson uden refundering af din betaling.

CVR-nr: 36268743