Undervisning

Jeg underviser med udgangspunt i Hatha Yoga, som er den yogaform, der er mest udbredt i vesten.
Vi arbejder med øvelser, der styrker og smidiggør muskler og led, og vi har hele tiden fokus på åndedrættet samt på kropsholdning og balance.

Jeg lægger meget vægt på, at yogaøvelserne udføres i overensstemmelse med kroppens anatomi. Det handler ikke om at præstere, men om at lytte til din krop og respektere de signaler, den sender dig.
Der kræves ingen særlige forudsætninger eller forudgående kendskab til yoga for at deltage. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkeltes formåen og tilpasses, så alle uanset alder og fysik vil få udbytte af den. Det foregår i et roligt tempo, vi kommer hele kroppen rundt og afslutter hver gang med en afspænding i fuldstændig ro.

 

COVID-19

Vi må passe godt på hinanden!

Jeg følger naturligvis gældende lovgivning omkring Covid-19 og Sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer for afstand, hygiejne mv., så du kan føle dig tryg ved at deltage i undervisningen. Og jeg forventer, at du bliver hjemme, hvis du hoster eller føler dig utilpas.

Der er håndsprit til rådighed og/eller mulighed for håndvask inden du går ind i yogalokalet.

Som reglerne er lige nu, er der plads til 10 deltagere på hvert hold, og du skal som udgangspunkt medbringe dit eget udstyr – måtte, tæppe, pude samt bælte og blokke, hvis du har det. 

Se mere information her