Undervisning

Jeg underviser med udgangspunt i Hatha Yoga, som er den yogaform, der er mest udbredt i vores del af verden.

Vi arbejder med øvelser, der styrker og smidiggør muskler og led, og vi har hele tiden fokus på åndedrættet samt på kropsholdning og balance.

Jeg lægger meget vægt på, at yogaøvelserne udføres i overensstemmelse med kroppens anatomi. Det handler ikke om at præstere, men om at lytte til din krop og respektere de signaler, den sender dig.
Der kræves ingen særlige forudsætninger eller forudgående kendskab til yoga for at deltage. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkeltes formåen og tilpasses, så alle uanset alder og fysik vil få udbytte af den. Det foregår i et roligt tempo, vi kommer hele kroppen rundt og afslutter hver gang med en afspænding i fuldstændig ro.

 

COVID-19

Vi holder afstand og passer godt på hinanden!

Alle deltagere skal kunne føle sig trygge ved at deltage i undervisningen, så vis omtanke for hinanden, hold god afstand og håndhygiejne. Tillige forventer jeg, at du bliver hjemme, hvis du hoster eller føler dig utilpas.

Der er håndsprit til rådighed og/eller mulighed for håndvask inden du går ind i yogalokalet.

Fra den 14. august bortfaldt afstandskravet fra myndighederne, så nu er antallet af deltagere igen på maks. 12 personer på hvert hold. Det er frivilligt, om du vil medbringe dit eget udstyr – måtte, tæppe og  pude samt bælte og blokke, hvis du har det.